fbpx

Hyvän mielen katsastusasema Vantaalla

Giga-katsastus on kotimainen palveleva hyvän mielen katsastusasema Vantaalla. Katsastamme autosi, kun sinä juot kaikessa rauhassa kupin kahvia. Katsastuskonttori voi hyvinkin olla yksi päiväsi mukavimmista pysähdyspaikoista, vaikka auton katsastaminen voi ehkä ajatuksena tuntua yhtä houkuttelevalta kuin hammaslääkärikäynti.

Meidän tavoitteenamme on siis tehdä sinun päivästäsi hiukan parempi – siinä samalla, kun autosi katsastetaan tai sille tehdään esimerkiksi pakokaasumittaus. Samalla mukavuudella meillä onnistuvat toki myös auton jälkitarkastukset sekä rekisteröintitarkastukset.

Auton katsastaminen voi tuntua välttämättömältä pahalta, mutta palvelevan katsastuskonttorin tekemänä siitäkin jää hyvä mieli. Onhan lopulta hyvä, että sinulla on ammattilaisen antama varmuus autosi käyttökunnosta.

Jos sinulla on kysyttävää autosi katsastukseen liittyvistä asioista, autamme sinua oikein mielellämme. Ota yhteyttä.

Hinnat

Hyvää mieltäsi emme halua pilata tietenkään edes hinnoittelulla. Katsastusasemamme tarkat hinnat näet hinnastostamme, josta huomaat, että hinta katsastuksesta ei ole korkea – oli sitten kyseessä määräaikaiskatsastus, uusintakatsastus, muutoskatsastus tai rekisteröintikatsastus.

Saamme usein kuulla, että hintamme ovat hyvin edulliset. Voidaan tietenkin kysyä, mitä edullisuus katsastuksen yhteydessä tarkoittaa. Meidän asiakkaillemme edullinen autonkatsastus tarkoittaa sopivaa hinta-laatusuhdetta. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja palvelee hyvillä mielin.

Sijainti ja aukiolo

Palvelemme sinua uusin voimin tiloissa, joissa toimi ennen E4-katsastus Kiitorata. Sijainti ja saavutettavuus ovat siis samat, mutta tekijät ovat uudet. Sijaintimme aivan lentoaseman läheisyydessä tekee meille saapumisesta helppoa. Espoo, Vantaa, Helsinki, Kerava ja Järvenpää ovat vain esimerkkejä paikoista, joista meille ajaa pienessä hujauksessa.

 

Katso kartasta tarkka sijaintimme.

Autamme ja neuvomme kaikissa katsastusasioissa!

Osoite

Kiitoradantie 6
01530 VANTAA

Y-tunnus

2872305-9

Aukiolo

Ma-Pe 9-17
Lauantai suljettu